Expositie in Klooster Ootmarsum

//Expositie in Klooster Ootmarsum

Expositie in Klooster Ootmarsum

Ik exposeer tijdens de kunstmarkt maar ook geruime tijd daarna nog ( de einddatum is nog niet helemaal bekend) in het Klooster in Ootmarsum. Dat met meerdere kunstenaars (zie hieronder). Een prachtige plek waar mijn werk veel beter tot zijn recht komt dan op de kunstmarkt omdat het veel meer ruimte heeft. En dat in die mooi rustige rustieke omgeving. Dit word mogelijk gemaakt door de Kloosterkeuken. Waarvoor dank! Zij deden het volgende persbericht uit:

Ootmarsum –  In samenwerking met de KloosterKeuken en lokale kunstenaars vindt dit jaar voor het eerst de KloosterExpositie plaats tijdens de kunstmarkt.

In het weekend van 28 t/m 30 augustus hangt er een artistieke gloed in het Klooster. De kunstenaars slaan de handen in één en sieren de muren met schilderijen en in diverse ruimtes, waaronder het Kapel, wordt ruimtelijk werk tentoongesteld. “Kunst moet tot haar recht komen’’ is het credo. De KloosterExpositie nodigt uit tot ontdekking en is te bewonderen tussen 10.00 en 18.00 uur.

De volgende kunstenaars zijn afwisselend aanwezig om te vertellen over hun werk: Hans Breuer (sculpturen in steen), Joka Boeke (keramiek), Marion Bosz (brons), Paul Eertman (schilderijen), Esther Janssen (schilderijen), Elise Rikkink (schilderijen en sculpturen), Ton van der Zanden (brons) en diverse kunstenaars van schilderacademie “Le Pinceau”.

 

 

By |2015-08-30T10:21:29+01:00augustus 30th, 2015|Uncategorized|0 Comments